Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Nieuwe bedragen voordeel alle aard bedrijfswagens

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
new posts

  • Oorspronkelijk geplaatst door Igor Bekijk Berichten
    Die vuile rooie fascisten van De Morgen hebben naar aanleiding van het geval Arnault ook weer een mooi tendentieus artikel in elkaar geflanst. Vergelijking van de inkomsten en de bijdragen van "een" verpleegster, "een" manager, "een" rentenier en "een" zelfstandige. De zelfstandige is wel een dame, "eigenaar bvba", met een extra appartementje in Knokke , met 40.000 euro opbrengsten uit verkoop aandelen , en met een loon van 0 euro (betaalt zichzelf met dividenden van de bvba, en wel voor 180.000 eur ). Niet écht een representatieve zelfstandige, meen ik. Niettegenstaande dat, wordt de hele boel gewoon mooi in dikke letters samengevat in één grafiekje met de belastingdruk : "de" verpleegster : 32,18%, "de" zelfstandige : 17,11%, "de" rentenier (=gepensioneerde bedrijfsleider) : 9,51%. Sorry, dat is gewoon volksverlakkerij . Op zijn minst had men mogen vermelden dat de dame met "de" bvba wel is begonnen met 34% belasting te betalen op de winst.
    Wat een klucht... inderdaad, als ze enkel leeft van de dividenden betaalt ze 34% VN belasting. Dan op dividenden nog eens 21%, en vanaf dit jaar 25% op alles boven de 20.00€, dus ben je gewoon 50% belast.
    En die verpleegster, die 'betaalt' 32% belastingen. Maar van wie komt dat geld, haja, van hare baas he ... Die kan dat bijschieten...


    Der is hier een kruistocht bezig tegen zelfstandigen, 't is schandalig. Ze jagen ze allemaal weg (zelfs bij Ford Genk zitten ze ook al met de schrik) tot op het punt dat de werkloosheid hier ook 50% is, en dan gaat België hier achterblijven als woestenij.... ik denk dat een verhuis in de toekomst naar een aangenamer land de enige uitweg is...

    Comment


    • ik denk dat een verhuis in de toekomst naar een aangenamer land de enige uitweg is... Dat heb ik al langer dan vandaag door Wacht tot na 14/10. Dan pas gaat ge de politiekers in gang zien schieten om de laatste euro bij elke werkende Belg weg te halen. Nu beloven ze weer hemel op aarde en na 14/10 steken ze het mes in uw rug.

      Politiekers, ongelofelijk hoe die tijdens een interview woorden kunnen verdraaien. Ze denken veel, hebben steeds een positieve mening en verwijzen nu al naar de nationale verkiezingen van 2014. Crooke, Quickie, Beekske en nog een paar van die gatlikkers spannen daar wel echt de kroon. Geloofwaardigheid nul, nul. Wie daar op stemt verdient niet beter dan gestroopt te worden.

      Comment


      • Oorspronkelijk geplaatst door Ampire Bekijk Berichten
        ik denk dat een verhuis in de toekomst naar een aangenamer land de enige uitweg is...
        denk je nu echt dat de inwoners van dat (nog te vinden...) aangenamer land op je wachten om je zakken te mogen vullen ?

        Comment


        • Oorspronkelijk geplaatst door guyugy Bekijk Berichten
          denk je nu echt dat de inwoners van dat (nog te vinden...) aangenamer land op je wachten om je zakken te mogen vullen ?


          Er zijn er toch genoeg die met dat in het achterhoofd naar hier komen...

          Comment


          • Veel te veel zelfs

            Iedereen komt hier graag wonen. Vraag dat maar eens aan rijke Fransozen.
            Last edited by ; 15/09/2012, 18:44.

            Comment


            • Oorspronkelijk geplaatst door guyugy Bekijk Berichten
              denk je nu echt dat de inwoners van dat (nog te vinden...) aangenamer land op je wachten om je zakken te mogen vullen ?
              Landen zat waar je je zakken mag gaan vullen als er ook wat tegenover staat.
              't Is niet overal semi-onvoorwaardelijk zoals in BE.
              Aangenamer is een ander verhaal ;]

              Comment


              • belgie is supperrelaxt

                en veilig, behalve het verkeer mss

                Comment


                • Oorspronkelijk geplaatst door bobo Bekijk Berichten
                  belgie is supperrelaxt

                  en veilig, behalve het verkeer mss
                  True that.

                  Comment


                  • Wil ik jullie niet onthouden:

                    Een fiscaal schrikbewind stigmatiseert iedereen die nog een risico neemt



                    Wie ‘rijkentaksen’ wil, moet ook pensioenen bij de vermogens optellen. Anders dreigt groot onrecht.



                    Door Paul Huybrechts, voorzitter van de VFB en publicist; schrijft in eigen naam
                    Waarom komen mensen ’s ochtends uit hun bed? What drives people? Qu’est-ce qui fait courir les hommes? Twee motoren: nu en straks. Mensen willen nu overleven en genieten, en willen ook in de toekomst kunnen overleven en genieten. Dat laatste heet vermogensopbouw. Mensen bouwen een huis, misschien nog een tweede huis, sparen bij de bank, kopen een juweel, een fonds en - jawel - een pakketje Solvay-aandelen. Ze plukken en bewaren appels voor latere dorst, als oudjes of in de volgende generaties. Ze doen dat ook, omdat ze in de gaten hebben dat politici in een democratie nu eenmaal meer beloven dan ze kunnen waarmaken. Dan is zelfredzaamheid geboden.
                    In onze contreien zijn de meeste mensen gelukkig het overleven voorbij. En als overleven geen hoofdbekommernis meer is, wordt vermogensopbouw de belangrijkste menselijke drijfveer. De zorg voor straks, want ze willen welvarend blijven. Wie een economie zoals de onze wil zien groeien, moet daar oog voor hebben. Groei is niet het werk van Laurette Onkelinx, maar van miljoenen burgers die aan de slag gaan, of een tandje bijsteken. Van 100 naar 102 gaan. Wie de drijfveer van vermogensopbouw miskent, breekt de groei. Van ontmoediging valt de motor dan stil. Daar loopt het in België nu mis. De nieuwe roerende fiscaliteit, het fiscaal schrikbewind, stigmatiseert iedereen die spaart en vooral wie nog een risico neemt.
                    Hoe kan het toch dat onze politieke hanen zo weinig respect opbrengen voor hun leggende kippen? Laten we eens proberen wat empathie op te brengen voor de ambtenaren en politici die nu zo fanatiek de financiële repressie opvoeren. Laten we hun overlevingsstrijd eens analyseren. Hun vermogensopbouw dus. Want het zijn ook maar mensen die voor hun eigen belang gaan. Hoe kijken zij tegen de toekomst aan? Welnu, vanuit een zetel. Vooreerst zijn ze vastbenoemd. Daar kan een zelfstandige of een werknemer alleen maar van dromen. De actuele waarde van zo’n vaste benoeming bedraagt 660.446 euro bij een nettowedde van 2.000 euro per maand, gedurende 40 jaar, en uitgaande van 2 procent rente. Wie gemiddeld per maand op 2.500 euro mag rekenen, komt aan 825.557 euro. Wie vandaag over dat bedrag beschikt, kan zich gedurende 40 jaar 2.500 euro per maand uitkeren.
                    Welverdiend pensioen

                    Na 40 jaar is onze politicus of ambtenaar aan zijn welverdiend pensioen toe, zonder daar overigens afdrachten voor te hebben gedaan. Als hij netto 2.000 euro pensioen krijgt, staat dat op zijn 65ste voor een waarde van nog eens 395.348 euro. Bij een pensioen van 3.000 euro gaat het om een actuele waarde van 593.022 euro. We gaan er daarbij van uit dat hij 20 jaar van zijn pensioen geniet.
                    We houden geen rekening met vervroegd pensioen, zoals de boemelende gelegenheidsdiplomaat Pierre-Dominique Schmidt zopas op zijn 54ste kreeg. We houden ook geen rekening met de ziektedagen die veel ambtenaren aan het einde van hun loopbaan mogen opnemen, als ze het geluk hebben gehad weinig ziek te zijn geweest. We willen het debat niet met Griekse argumenten vervuilen.
                    Waar komen die fabelachtige bedragen vandaan? Van belastingen uiteindelijk. Politici en ambtenaren bouwen hun vermogen op door belastingen te innen. Hun inningsijver is rationeel. Pech dat de groei eronder lijdt. En we gunnen de ambtenaren en politici hun pensioen. Van harte. Maar, dames en heren, besef misschien dat werknemers en zelfstandigen geen vaste benoeming hebben en dat het pensioen van een zelfstandige ruim minder dan de helft bedraagt van dat van een ambtenaar. Terwijl hij wel heeft bijgedragen.
                    Zullen we het verschil eens berekenen? Of gelooft u het wel? Die werknemers en zelfstandigen moeten wel sparen en moeten rendement zoeken voor hun investeringen. Sommigen slagen daarin en worden welstellend. Ze kunnen zelfs wat doorgeven aan de volgende generatie. Anderen eindigen hun leven in armoede, ondanks het feit dat zij wel degelijk ook elke ochtend vroeg zijn opgestaan.
                    Laat de les zijn dat wie ‘rijkentaksen’ wil, ook vorderingen zoals pensioenen bij de vermogens moet optellen. Zo niet, dreigt groot onrecht, en gaat opstaan nog over in opstand.

                    Tijd
                    Hier stond eens mijn auto vermeld.

                    Comment


                    • Nagel op de kop.
                      En nu massaal doorsturen naar al die politiekers!

                      Comment


                      • Oorspronkelijk geplaatst door fblade Bekijk Berichten
                        Wil ik jullie niet onthouden:

                        Een fiscaal schrikbewind stigmatiseert iedereen die nog een risico neemt



                        Wie ‘rijkentaksen’ wil, moet ook pensioenen bij de vermogens optellen. Anders dreigt groot onrecht.



                        Door Paul Huybrechts, voorzitter van de VFB en publicist; schrijft in eigen naam
                        Waarom komen mensen ’s ochtends uit hun bed? What drives people? Qu’est-ce qui fait courir les hommes? Twee motoren: nu en straks. Mensen willen nu overleven en genieten, en willen ook in de toekomst kunnen overleven en genieten. Dat laatste heet vermogensopbouw. Mensen bouwen een huis, misschien nog een tweede huis, sparen bij de bank, kopen een juweel, een fonds en - jawel - een pakketje Solvay-aandelen. Ze plukken en bewaren appels voor latere dorst, als oudjes of in de volgende generaties. Ze doen dat ook, omdat ze in de gaten hebben dat politici in een democratie nu eenmaal meer beloven dan ze kunnen waarmaken. Dan is zelfredzaamheid geboden.
                        In onze contreien zijn de meeste mensen gelukkig het overleven voorbij. En als overleven geen hoofdbekommernis meer is, wordt vermogensopbouw de belangrijkste menselijke drijfveer. De zorg voor straks, want ze willen welvarend blijven. Wie een economie zoals de onze wil zien groeien, moet daar oog voor hebben. Groei is niet het werk van Laurette Onkelinx, maar van miljoenen burgers die aan de slag gaan, of een tandje bijsteken. Van 100 naar 102 gaan. Wie de drijfveer van vermogensopbouw miskent, breekt de groei. Van ontmoediging valt de motor dan stil. Daar loopt het in België nu mis. De nieuwe roerende fiscaliteit, het fiscaal schrikbewind, stigmatiseert iedereen die spaart en vooral wie nog een risico neemt.
                        Hoe kan het toch dat onze politieke hanen zo weinig respect opbrengen voor hun leggende kippen? Laten we eens proberen wat empathie op te brengen voor de ambtenaren en politici die nu zo fanatiek de financiële repressie opvoeren. Laten we hun overlevingsstrijd eens analyseren. Hun vermogensopbouw dus. Want het zijn ook maar mensen die voor hun eigen belang gaan. Hoe kijken zij tegen de toekomst aan? Welnu, vanuit een zetel. Vooreerst zijn ze vastbenoemd. Daar kan een zelfstandige of een werknemer alleen maar van dromen. De actuele waarde van zo’n vaste benoeming bedraagt 660.446 euro bij een nettowedde van 2.000 euro per maand, gedurende 40 jaar, en uitgaande van 2 procent rente. Wie gemiddeld per maand op 2.500 euro mag rekenen, komt aan 825.557 euro. Wie vandaag over dat bedrag beschikt, kan zich gedurende 40 jaar 2.500 euro per maand uitkeren.
                        Welverdiend pensioen

                        Na 40 jaar is onze politicus of ambtenaar aan zijn welverdiend pensioen toe, zonder daar overigens afdrachten voor te hebben gedaan. Als hij netto 2.000 euro pensioen krijgt, staat dat op zijn 65ste voor een waarde van nog eens 395.348 euro. Bij een pensioen van 3.000 euro gaat het om een actuele waarde van 593.022 euro. We gaan er daarbij van uit dat hij 20 jaar van zijn pensioen geniet.
                        We houden geen rekening met vervroegd pensioen, zoals de boemelende gelegenheidsdiplomaat Pierre-Dominique Schmidt zopas op zijn 54ste kreeg. We houden ook geen rekening met de ziektedagen die veel ambtenaren aan het einde van hun loopbaan mogen opnemen, als ze het geluk hebben gehad weinig ziek te zijn geweest. We willen het debat niet met Griekse argumenten vervuilen.
                        Waar komen die fabelachtige bedragen vandaan? Van belastingen uiteindelijk. Politici en ambtenaren bouwen hun vermogen op door belastingen te innen. Hun inningsijver is rationeel. Pech dat de groei eronder lijdt. En we gunnen de ambtenaren en politici hun pensioen. Van harte. Maar, dames en heren, besef misschien dat werknemers en zelfstandigen geen vaste benoeming hebben en dat het pensioen van een zelfstandige ruim minder dan de helft bedraagt van dat van een ambtenaar. Terwijl hij wel heeft bijgedragen.
                        Zullen we het verschil eens berekenen? Of gelooft u het wel? Die werknemers en zelfstandigen moeten wel sparen en moeten rendement zoeken voor hun investeringen. Sommigen slagen daarin en worden welstellend. Ze kunnen zelfs wat doorgeven aan de volgende generatie. Anderen eindigen hun leven in armoede, ondanks het feit dat zij wel degelijk ook elke ochtend vroeg zijn opgestaan.
                        Laat de les zijn dat wie ‘rijkentaksen’ wil, ook vorderingen zoals pensioenen bij de vermogens moet optellen. Zo niet, dreigt groot onrecht, en gaat opstaan nog over in opstand.

                        Tijd
                        Heb er nog twee voorbeelden aan toe te voegen:

                        -Mijn vader is eind dit jaar al zolang op pensioen dan dat hij ambtenaar is geweest (35/35), nu dus een hele dure voor de staat....

                        -In Griekenland gaat het er zo aan toe, wie geen werk heeft/krijgt bij de overheid, wordt zelfstandige. Als reactie hierop betaald die zelfstandige geen of slechts heel weinig bijdragen en/of belastingen. Hij is van mening dat de staat hem maar werk had moeten geven, bijgevolg mogen de ambtenaren nu 65% van hun loon/pensioen inleveren...stemt tot nadenken.
                        Phileas Fogg, maakte naar aanleiding van een weddenschap één reis om de wereld in 80 dagen. Jules Verne heeft er het wereldberoemde boek naar geschreven en is ook meerdere keren verfilmd geweest.
                        Metaxa, deed tot hiertoe 61,29 reizen rond de wereld in 6800 dagen of gemiddeld 361,34 km per dag, elke dag...dag in, dag uit...
                        Maar daar zal wellicht nooit een boek noch een film over gemaakt worden.

                        Comment


                        • Oorspronkelijk geplaatst door fblade Bekijk Berichten
                          Wil ik jullie niet onthouden:

                          Een fiscaal schrikbewind stigmatiseert iedereen die nog een risico neemt



                          Wie ‘rijkentaksen’ wil, moet ook pensioenen bij de vermogens optellen. Anders dreigt groot onrecht.



                          Door Paul Huybrechts, voorzitter van de VFB en publicist; schrijft in eigen naam
                          Waarom komen mensen ’s ochtends uit hun bed? What drives people? Qu’est-ce qui fait courir les hommes? Twee motoren: nu en straks. Mensen willen nu overleven en genieten, en willen ook in de toekomst kunnen overleven en genieten. Dat laatste heet vermogensopbouw. Mensen bouwen een huis, misschien nog een tweede huis, sparen bij de bank, kopen een juweel, een fonds en - jawel - een pakketje Solvay-aandelen. Ze plukken en bewaren appels voor latere dorst, als oudjes of in de volgende generaties. Ze doen dat ook, omdat ze in de gaten hebben dat politici in een democratie nu eenmaal meer beloven dan ze kunnen waarmaken. Dan is zelfredzaamheid geboden.
                          In onze contreien zijn de meeste mensen gelukkig het overleven voorbij. En als overleven geen hoofdbekommernis meer is, wordt vermogensopbouw de belangrijkste menselijke drijfveer. De zorg voor straks, want ze willen welvarend blijven. Wie een economie zoals de onze wil zien groeien, moet daar oog voor hebben. Groei is niet het werk van Laurette Onkelinx, maar van miljoenen burgers die aan de slag gaan, of een tandje bijsteken. Van 100 naar 102 gaan. Wie de drijfveer van vermogensopbouw miskent, breekt de groei. Van ontmoediging valt de motor dan stil. Daar loopt het in België nu mis. De nieuwe roerende fiscaliteit, het fiscaal schrikbewind, stigmatiseert iedereen die spaart en vooral wie nog een risico neemt.
                          Hoe kan het toch dat onze politieke hanen zo weinig respect opbrengen voor hun leggende kippen? Laten we eens proberen wat empathie op te brengen voor de ambtenaren en politici die nu zo fanatiek de financiële repressie opvoeren. Laten we hun overlevingsstrijd eens analyseren. Hun vermogensopbouw dus. Want het zijn ook maar mensen die voor hun eigen belang gaan. Hoe kijken zij tegen de toekomst aan? Welnu, vanuit een zetel. Vooreerst zijn ze vastbenoemd. Daar kan een zelfstandige of een werknemer alleen maar van dromen. De actuele waarde van zo’n vaste benoeming bedraagt 660.446 euro bij een nettowedde van 2.000 euro per maand, gedurende 40 jaar, en uitgaande van 2 procent rente. Wie gemiddeld per maand op 2.500 euro mag rekenen, komt aan 825.557 euro. Wie vandaag over dat bedrag beschikt, kan zich gedurende 40 jaar 2.500 euro per maand uitkeren.
                          Welverdiend pensioen

                          Na 40 jaar is onze politicus of ambtenaar aan zijn welverdiend pensioen toe, zonder daar overigens afdrachten voor te hebben gedaan. Als hij netto 2.000 euro pensioen krijgt, staat dat op zijn 65ste voor een waarde van nog eens 395.348 euro. Bij een pensioen van 3.000 euro gaat het om een actuele waarde van 593.022 euro. We gaan er daarbij van uit dat hij 20 jaar van zijn pensioen geniet.
                          We houden geen rekening met vervroegd pensioen, zoals de boemelende gelegenheidsdiplomaat Pierre-Dominique Schmidt zopas op zijn 54ste kreeg. We houden ook geen rekening met de ziektedagen die veel ambtenaren aan het einde van hun loopbaan mogen opnemen, als ze het geluk hebben gehad weinig ziek te zijn geweest. We willen het debat niet met Griekse argumenten vervuilen.
                          Waar komen die fabelachtige bedragen vandaan? Van belastingen uiteindelijk. Politici en ambtenaren bouwen hun vermogen op door belastingen te innen. Hun inningsijver is rationeel. Pech dat de groei eronder lijdt. En we gunnen de ambtenaren en politici hun pensioen. Van harte. Maar, dames en heren, besef misschien dat werknemers en zelfstandigen geen vaste benoeming hebben en dat het pensioen van een zelfstandige ruim minder dan de helft bedraagt van dat van een ambtenaar. Terwijl hij wel heeft bijgedragen.
                          Zullen we het verschil eens berekenen? Of gelooft u het wel? Die werknemers en zelfstandigen moeten wel sparen en moeten rendement zoeken voor hun investeringen. Sommigen slagen daarin en worden welstellend. Ze kunnen zelfs wat doorgeven aan de volgende generatie. Anderen eindigen hun leven in armoede, ondanks het feit dat zij wel degelijk ook elke ochtend vroeg zijn opgestaan.
                          Laat de les zijn dat wie ‘rijkentaksen’ wil, ook vorderingen zoals pensioenen bij de vermogens moet optellen. Zo niet, dreigt groot onrecht, en gaat opstaan nog over in opstand.

                          Tijd
                          Heb er nog twee voorbeelden aan toe te voegen:

                          -Mijn vader is eind dit jaar al zolang op pensioen dan dat hij ambtenaar is geweest (35/35), nu dus een hele dure voor de staat....

                          -In Griekenland gaat het er zo aan toe, wie geen werk heeft/krijgt bij de overheid, wordt zelfstandige. Als reactie hierop betaald die zelfstandige geen of slechts heel weinig bijdragen en/of belastingen. Hij is van mening dat de staat hem maar werk had moeten geven, bijgevolg mogen de ambtenaren nu 65% van hun loon/pensioen inleveren...stemt tot nadenken.
                          Phileas Fogg, maakte naar aanleiding van een weddenschap één reis om de wereld in 80 dagen. Jules Verne heeft er het wereldberoemde boek naar geschreven en is ook meerdere keren verfilmd geweest.
                          Metaxa, deed tot hiertoe 61,29 reizen rond de wereld in 6800 dagen of gemiddeld 361,34 km per dag, elke dag...dag in, dag uit...
                          Maar daar zal wellicht nooit een boek noch een film over gemaakt worden.

                          Comment


                          • 422703_475135485850887_1321064179_n.jpg

                            Comment


                            • Oorspronkelijk geplaatst door El Greco Bekijk Berichten

                              -In Griekenland gaat het er zo aan toe, wie geen werk heeft/krijgt bij de overheid, wordt zelfstandige. Als reactie hierop betaald die zelfstandige geen of slechts heel weinig bijdragen en/of belastingen. Hij is van mening dat de staat hem maar werk had moeten geven, bijgevolg mogen de ambtenaren nu 65% van hun loon/pensioen inleveren...stemt tot nadenken.
                              De gewone arbeiders en bedienden zien hun lonen en pensioenen ook kelderen ginder (gewoon om aan te geven dat niet iedereen daar hetzij ambtenaar of zelfstandige is).
                              Het stemt hopelijk tot nadenken.

                              Comment


                              • Voordelig de wagen uit de vennootschap halen.....?
                                Ik moet het zelf nog eens goed bekijken... maar lijkt wel iets te zijn...

                                EEN BEDRIJFSWAGEN UITKEREN ALS DIVIDEND IN NATURA! Hier en daar duiken er zelfstandige bedrijfsleiders op die hun personenwagen uit hun vennootschap willen halen omdat het voordeel van alle aard sinds 01.01.2012 fors duurder is geworden. Een mogelijkheid is de auto overkopen van hun vennootschap, maar dat is  fiscaal nadelig. Is het misschien interessanter de bedrijfswagen uit
                                Last edited by erik219; 19/09/2012, 23:26.

                                Comment


                                • heb het niet helemaal in detail gelezen, maar is dat nu een verschil tov dividend uitkeren in geld en dan met dat geld de auto overkopen?

                                  Comment


                                  • Volgens mij kloppen die voorbeelden toch niet

                                    want het VAA betalen van die car van 30K is volgens mij goedkoper dan die dividenden uitbetalen :p
                                    Hier stond eens mijn auto vermeld.

                                    Comment


                                    • Oorspronkelijk geplaatst door fblade Bekijk Berichten
                                      Volgens mij kloppen die voorbeelden toch niet

                                      want het VAA betalen van die car van 30K is volgens mij goedkoper dan die dividenden uitbetalen :p
                                      Ken jij de CO2 van die auto dan?
                                      Waarschijnlijk gaat dit over een auto met hoge uitstoot.
                                      Een Prius voor 30K uit je bedrijf halen is idd zinloos.

                                      Maar er waren er hier toch een aantal die de wagen (type bmw M, Porsche, ...) op hun privé wilden zetten, en dan lijkt dit een mooie manier.

                                      Comment


                                      • Oorspronkelijk geplaatst door corelli Bekijk Berichten
                                        Ken jij de CO2 van die auto dan?
                                        Waarschijnlijk gaat dit over een auto met hoge uitstoot.
                                        Een Prius voor 30K uit je bedrijf halen is idd zinloos.

                                        Maar er waren er hier toch een aantal die de wagen (type bmw M, Porsche, ...) op hun privé wilden zetten, en dan lijkt dit een mooie manier.
                                        Ik ga ervan uit dat een wagen van 30K sowieso geen dikke motor kan hebben en dus ook geen hoge CO2
                                        Hier stond eens mijn auto vermeld.

                                        Comment


                                        • Oorspronkelijk geplaatst door fblade Bekijk Berichten
                                          Ik ga ervan uit dat een wagen van 30K sowieso geen dikke motor kan hebben en dus ook geen hoge CO2
                                          SUV misschien, dat is nogal in de mode de laatste jaren?
                                          VW Golf V --> VW Golf VI --> Audi A4 --> Volvo V50 --> BMW 3 --> Audi A5 SB --> Audi A5 SB

                                          Comment

                                          Working...
                                          X